Info

Felhasználási feltételek:

Azzal, hogy a Kirándulások bármely oldalára (beleértve a http://www.kirandulasok.com, és a Kirándulások-hoz kapcsolódó Facebook, Twitter, Google+, Tumblr, Bloglovin, Bigin, LinkedIn, stb. oldalakat) a felhasználó belép, elfogadja az alábbi feltételeket.

Az oldal személyes blog, amely többek között képeket és szövegeket tartalmaz, információkat, szubjektív véleményeket közöl különböző témákban magyar, esetenként angol nyelven. Az oldalon címkék és feliratok szerepelhetnek márkanevekkel, amelyek azonban nem fizetett hirdetések, hanem a blog jellegéből adódnak. Az oldalon megjelenő hirdetéseken egyértelműen feltüntetésre kerül, hogy azok hirdetések.

Az oldal szerkesztői felhasználói adatokat nem gyűjtenek. Az esetenként az oldal számára elküldött elérhetőségeket a szerkesztők nem adják tovább, azok csak a kapcsolatfelvételt szolgálják. A felhasználó az oldalra történő belépéssel hozzájárul, hogy a felhasználó böngészőjén harmadik felek cookie-kat helyezhetnek el és olvashatnak le, vagy web beacon-t használhatnak információgyűjtésre. Az oldal látogatottságát a Google Analytics méri.

Az oldalak teljes egésze szerzői jogvédelem alatt áll, nemzetközi és magyar törvények alapján. Az oldalakon megjelenő szövegek és/vagy képek felhasználása csak abban az esetben történhet, ha a felhasználó előzetesen engedélyt kér, és tájékoztatja a felhasználásra vonatkozóan az oldal szerkesztőit az info@kirandulasok.com email címen, módosítást nem hajt végre, valamint ha a forrást és az elérési utat feltünteti a következő formában, vagy ehhez hasonló módon:

(Kirándulások: http://www.kirandulasok.com)

Az oldal szerkesztői törekednek a szerzői jogok tiszteletben tartására, ezért az oldalon saját tulajdonú, az oldal szerkesztőinek részére engedélyezett, vagy szabadon felhasználható tartalmak jelennek meg. Mégis, amennyiben valamely tartalom az Ön tulajdona, és nem járul hozzá a megjelenéséhez az oldalon, kérjük, hogy az info@kirandulasok.com email címen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az oldalon olvasható bejegyzésekhez bárki írhat megjegyzéseket, amelyeket a szerkesztők megjelenés előtt moderálnak. A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a sértő, rosszindulatú, értelmetlen, trágár, vagy nem a blog profiljához kapcsolódó megjegyzéseket ne engedélyezzék, azok ne jelenjenek meg. Az oldal szerkesztői próbálják a legjobban moderálni a megjegyzéseket, azonban a moderálás ellenére sem vállalnak felelősséget a megjegyzésekben olvasható szövegekért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése